Lost Hard Drives

A cure for all your hardware/software ailments.

Moderators: SCUMBAG, INKoRP, spud, GURU, Clan Leader

User avatar
Dv8
Clan Member
Posts: 1752
Joined: Wed Oct 18, 2006 8:33 pm
Location: Adelaide

Lost Hard Drives

Postby Dv8 » Tue Mar 10, 2015 6:25 pm

Wonder if anybody can help .

I have Three Hard Drives in my comp , one windows is installed on and two other
Hard drives where i store movies , the two additional Hard Drives are no longer showing up .

not sure if my kids have deleted em , anyway to restore them ? my system restore doesnt work btw .

cheers'

User avatar
JToombsy
Clan Member
Posts: 1037
Joined: Fri Mar 29, 2013 8:55 am
Location: Toowoomba
Contact:

Postby JToombsy » Tue Mar 10, 2015 6:32 pm

try loading your bios and seeing if they register in your hardware section if not u may have issues with the sata cable and/or power probs. i think it too big a coincidence for them both to disappear!
Image
I WOULD MUCH RATHER PLAY IN A TEAM OF WINNERS THAN IN A WINNING TEAM !

User avatar
Dv8
Clan Member
Posts: 1752
Joined: Wed Oct 18, 2006 8:33 pm
Location: Adelaide

Postby Dv8 » Wed Mar 11, 2015 12:48 pm

made a mistake been so long since i put it in , it is one drive partitioned .

Changed cords etc , says Hard drive recognized , hitashi ATA Device .

Think it may have died .

User avatar
INKoRP
Posts: 1861
Joined: Fri Feb 10, 2012 1:43 am
Location: Perth
Contact:

Postby INKoRP » Wed Mar 11, 2015 12:50 pm

I had a few hitachi's die on me. Had some laptop size ones last through some incredible abuse though... I think one of us, booGz maybe is into data recovery, he might have some more info for ya.

User avatar
Dv8
Clan Member
Posts: 1752
Joined: Wed Oct 18, 2006 8:33 pm
Location: Adelaide

Postby Dv8 » Wed Mar 11, 2015 6:12 pm

Theres no icons in Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management

and i cant do a system restore so i may have a virus thats the cause , reformat time .

User avatar
INKoRP
Posts: 1861
Joined: Fri Feb 10, 2012 1:43 am
Location: Perth
Contact:

Postby INKoRP » Wed Mar 11, 2015 6:34 pm

Do they show in BIOS setup like JT said?

User avatar
Dv8
Clan Member
Posts: 1752
Joined: Wed Oct 18, 2006 8:33 pm
Location: Adelaide

Postby Dv8 » Wed Mar 11, 2015 7:46 pm

Yer showed up in bios , and in device manager , but not under ' my computer'

User avatar
INKoRP
Posts: 1861
Joined: Fri Feb 10, 2012 1:43 am
Location: Perth
Contact:

Postby INKoRP » Wed Mar 11, 2015 7:55 pm

Anything show up under Control Panel>Admin tools>Computer management>Storage>Disk Management

User avatar
Dv8
Clan Member
Posts: 1752
Joined: Wed Oct 18, 2006 8:33 pm
Location: Adelaide

Postby Dv8 » Wed Mar 11, 2015 8:08 pm

na " Admin tools folder is empty " , no icons at all , was icons in there two days ago , also i have another CD DRIVE (L.) which has appeared and i only have one CD Drive (DvD)

Weird

User avatar
Saratoga
Clan Leader
Posts: 1767
Joined: Tue Oct 03, 2006 10:20 pm

Postby Saratoga » Wed Mar 11, 2015 8:23 pm

Classic symptoms of a Russian gay porn site virus. :lol:

Sounds like format time to me too.
In Loving Honour & Memory of =PiT= Baldrick
><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.¸.·´¯`·.><((((º>
Quote="SCUMBAG" Yes Baldy was a fuckin legend and will always live on here !! =etouQ

User avatar
Dv8
Clan Member
Posts: 1752
Joined: Wed Oct 18, 2006 8:33 pm
Location: Adelaide

Postby Dv8 » Wed Mar 11, 2015 8:26 pm

lol no , got the drive to show up , seems to be wiped tho , will get some data recovery software c how it go's ...

User avatar
Dv8
Clan Member
Posts: 1752
Joined: Wed Oct 18, 2006 8:33 pm
Location: Adelaide

Postby Dv8 » Wed Mar 11, 2015 8:31 pm

Crikey need to retrieve my QL config .

Must of been a HDD Virus , wiped my HD clean :roll:


Return to “Spud n GURU's Tech Topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest